Vyhledávání


Kontakt

Dominika Pilbauerová

603 93 40 25

E-mail: a.nikk@email.cz

28.8.10 MVP ML. BOLESLAV

28.08.2010 20:15

Naše druhé vystoupení na poli výstavním, bylo především doprovázeno velkými nervy paničky, která poněkud zanedbávala přípravu. Přiznávám že Einárek neviděl předváděcí vodítko od výstavy v Praze. Ve snaze dohnat vše v posledním týdnu, jsem asi díky přehnané náruživosti večer před výstavou ztratila vodítko, ráno dosti zaspala a příliš studovala výšku svého psího svěřence. No prostotě...jela jsem si (ne)převzít ocenění Nadějný.

Nakonec v časovém presu nezbyl čas na přemýšlení a do kruhu jsme vlítli děj se co děj. A ono se nakonec dělo. Náš drahý Aeneas Fons Vitae kupodivu předvedl asi nejlepší prezentaci mezi dorostenci a tím si jako jediný vysloužil před přísným okem pana rozhodčího Františka Kaplana VN1 a k mému překvapení porazil i kamaráda z Lučkovic Altaje z Rumzí (který je podle mě opravdu velký fešák). Tady se můžete kouknout na náš druhý posudek a diplom.

I přes pár zmatků v posuzování (oba kluci jsou samičího (?) typu, Einárek byl vyhlášem "velmi dobrým" apod.) vše dopadlo dobře. Výstavu jsme si užili hlavně díky skvělým výsledkům našich kamarádů, kterým tímto ještě jednou gratujujeme: náš velký zrzavý kamarád Bax (Adar od Klenovických lomků) si dokonce došel pro V1, CAJC, BOB mezi maďary a malý müsterland Brix z Horova dvora to dotáh dokonce na BIG 2 v VII. skupině.

Všech, co to s námi v tento perný den vydrželi a hlavně všech hafanům, co to vydrželi se svými nervozními páníky moc gratulujem a věříme, že úspěchu budou do budoucna jen přibívat.

 (smutná pozn. vystoupením v Mladé Boleslavi zakončujeme letošní výstavní sezonu a po zbytek roku budeme čekat až z našeho štěnda bude PES)