Vyhledávání


Kontakt

Dominika Pilbauerová

603 93 40 25

E-mail: a.nikk@email.cz

14.5.11 MVP Praha

17.05.2011 18:53

 Jelikož je Praha město, kam každý den míří tisíce lidí nejen z Čech ale i z celého světa za účelem bezúčelně rozházet značný podíl svých těžce vydělaných peněz, rozhodli jsme se, že si tuto zkušenost nemůžeme nechat ujít. A jaké místo je nejpříhodnější pro milovníky uštěkaných a ukňouraných stvoření? - Mezinárodní výstava psů.

Abychom měli jistotu, že peníze nešťastnou náhodou nebudou využity smysluplně, přihlásili jsme to naše odrostlé štěndo s dostatečným předstihem a tvrdošíně se nevzdávali účasti ani po nevalných předchozích výsledcích a pečlivé obhlídce konkurence.

K naší byla třída mladých opravdu bohatě obsazena a "sokové" vypadali jak Einarovi starší bratři. Einar samozřejmě nezklamal a držel s námi basu - ne a ne si pořádně stoupnout u měření, při předvádění v pohybu se smažil sežrat vodítko až po můj loket a vůbec dělal vše, aby dokázal, že do třídy mladých opravdu ještě nepatří.

 Pan rozhodčí byl ale k našemu přestárlému dorostenci schovívavý a vystavil mu moc pěkný posudek, tím se stal náš Einar jediným psem v historii, který obržel ve třídě mladých ocenění "velmi nadějný" - bohužel třída mladých je třída mladých a tak náš výkon stačil pouze na velmi dobrý. Hold pokud nevynaleznou třídu pro mladistně vyhlížející psy, bude se hoch muset snažit dříve nebo později dospět do nějaké z těch existujících. 

 Závěrem nesmíme zapomenout na všechny ty, co tento den nezklamali a pustili se s námi do prostopášného rozhazování - za jediné zrádce se dá označit MMO Brix z Horova dvora (CAC, CACIB) a MMO Stella (CAC, res. CACIB) - nechť vám je za čest, pokud jste nechali aspoň nějaký odnos lákajícím trhovcům (my samozřejmě taky).