Vyhledávání


Kontakt

Dominika Pilbauerová

603 93 40 25

E-mail: a.nikk@email.cz

Na podporu a na výzvědy na ZV OMS Praha 6

16.05.2010 10:21

Dne 15.5.2010 jsem se vydala na špionážní misi na Zkoušky vloh ohařů a malých plemen pořádaných OMS Praha 6. Jako správný agent jsem se nenápadně oblékla a zbalila nejdůležitější rekvizitu - fotoaparát...

Počasí bohužel nepřálo ani výzvědným misím ani pozoravaným objektům, tedy psům a jejich vůdcům . Očekávaný déšť nakonec nepřišel, ale pole, která byla po několik předešlých dnů sužovaná vydatnými "májovými" deštíky, prý místy připomínala rybníky. Proto musím dát čest všem zůčastněným, že vydrželi nástrahy přírody a nezmrzli.

Naštěstí vše zachraňovala vlídná nálada, která, i přes někderé drobné smutky, udržovala povětšinou úsměvy na našich tvářích. Třešničkou na dortu byl velikááánský úspěch naší zrzavké kámošky Cilky z Héku, která i přes těžší podmínky zvládla zkoušky vloh v I. ceně s nádhernými 221 body. Gratulujeme také k úspěšnému složení Lestatovi (Chris Chelios z Panských lesů), kterého nakonec poslušnost posunula do II. ceny a všem co dnes štěstí nepřálo budeme pevně držet palce do budoucna.

Na závěr musím s politováním říci, že tajná průzkumná mise byla záhy vyzrazena. Špión, jak je jeho zvykem, podcenil povětrnostní podmínky a dále odmítal udělat pro své poslání mokré i nemokré. Většinu času se ukrýval v hospůdce a fotek z pole děs a hrůze, přesto dnes polehává v posteli silně nachlazen.

 

Nalezená fotodokumentace, prosím, zde: https://aanikk.rajce.idnes.cz/Zkousky_vloh_-_OMS_P-6_15.5.10