Vyhledávání


Kontakt

Dominika Pilbauerová

603 93 40 25

E-mail: a.nikk@email.cz

V nové sezóně

07.04.2012 23:32

     S počátkem jara se i my začínáme probírat ze zimního spánku. Pomalu začínáme protahovat sval po svalu a vyrážíme do okolních polností a lesů.

     Začátek února nás mráz a vítr zavál až do Brna na výstavu, kde jsme si opět ověřili, že ani letos neodpovídá fyzický vzhled datu narození zapsaném v průkazu původu - slovy jednoho s vystavujících: "Jé, vy jdete taky do dorostu...".  Toť znamená, že i tuto výstavní sezónu budeme pozorovat spíše z povzdálí. Zato nám zbyde více času na to, aby si panička konečně udělala kurz myslivosti a hafan potrénoval na haldu zkoušek, které si jeho granulodárkyně pro něj přichystala.

Tuto zkouškovou sezónu, chceme především směřovat k vrcholu, kterým by měly být všestranné zkoušky. Pomalu začíme trénovat disciplíny na lesní zkoušky, pracujeme na opravách nedocvičených a poněkud povrtaných prvcích zništěných na zkouškách minulých. Pokud vše půjde tak jak má, máme v plánu opáčko PZ, na léto zmiňované lesní zkoušky a snad, jestli nám to trochu půjde, nějaký ten memoriálek v rámci probraného učiva. Tak nám držte palce, ať se povede z toho přistydlého puberťáka udělat plemeníka. 

     Všem přejeme úspěšnou sezónu, ať je co probírat na závěr u piva